Oodatud krematoorium alustab Pärnus tööd

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakalmistu matusemaja värskelt remonditud leinasaal on OÜ Pärnu Krematooriumi juhataja Pille Mägi ja projektijuhi Sille Roometsa sõnutsi valmis kliente teenindama. Peale lahkunute ärasaatmise ja tuhastamise pakutakse siin teisigi tavanditeenuseid.
Metsakalmistu matusemaja värskelt remonditud leinasaal on OÜ Pärnu Krematooriumi juhataja Pille Mägi ja projektijuhi Sille Roometsa sõnutsi valmis kliente teenindama. Peale lahkunute ärasaatmise ja tuhastamise pakutakse siin teisigi tavanditeenuseid. Foto: Mailiis Ollino

Uue välis- ja siseilme omandanud Pärnu Metsakalmistu matusemaja ühes Pärnumaa esimese krematooriumiga on avamiseks valmis.

Matusemaja hoonestusõiguse omaniku, osaühingu Pärnu Krematoorium direktori Pille Mägi teatel lõigatakse uuenduskuuri läbinud leinamajal linti küünlapäeval, kuid täies mahus alustab asutus tööd 6. veebruarist.

“Jätame endale natuke puhveraega, et uue majaga harjuda,” põhjendas Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles