Pärnu Sadam võttis Rakveres suure võidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas Pärnu Sadama meeskond täna Rakveres sealse Tarvas/Palmse Metalli tiimi 93:70.

Rakvere spordihallis toimunud kohtumine algas väga resultatiivselt. Kui suurema osa esimesest veerandajast olid pärnakad tagaaja osas, siis esimesele pausile mindi külaliste 33:29 eduseisus.

Rakvere meeskond tabas esimesel veerandajal suurepäraselt kolmepunktiviskeid, korvi leidis tee koguni seitsmest viskest kuus.

Teine veerand algas punkt-punkti mängus, kuid siis hakkasid pärnakad tasapisi vahet suurendama ja juhtisid vahepeal 11 punktiga. Vaheajale mindi Pärnu 53:47 eduseisus.

Tarva poolt tegi avapoolajal pärnakaile palju pahandust Siim-Markus Post, kes viskas 17 punkti. Pärnu poolel tõi parimana Mihkel Kirves 15 silma.

Teist poolaega alustas Sadama meeskond 8:0 spurdiga, pääsedes 61:47 ette. Lähemale kui kaheksa punkti Tarvas kolmandal veerandajal enam ei pääsenudki. Kolmanda veerandaja lõpuks kasvatasid pärnakad oma eduseisu 16 punktiliseks 74:58.

Viimasel veerandil kasvatas Sadam üha eduseisu ja vormistas võidu lõpuks numbritega 93:70.

Kirves ja Karl-Martin Kask tegid kaksikduubli. Kirves viskas 20 punkti ja võttis 12 lauapalli. Kase kontole kogunesid 10 punkti ja 13 lauapalli.

Vastaste parim oli 25 punkti toonud Post.

Pärnu poolel ei käinud Rakveres väljakul Reinar Hallik, kellele andis Sadama peatreener Heiko Rannula puhkust.

Tänane võit oli pärnakaile sel hooajal kümnes ja turniiritabelis tõusis Sadam hetkel Tartu Ülikooli, Tallinna Kalev/Cramo ja Rapla Avise järel neljandaks. Tarvas/Palmse Metall on kuues.

Järgmine kohtumine on Pärnu meeskonnal laupäeval, kui koduses spordihallis võõrustatakse tabeliliidrit Tartu Ülikooli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles