Pärnu kesklinnas jooksis ringi alasti naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud andsid Pärnu kesklinnas ihualasti ringi jooksnud naisele ümber termolina ja aitasid ta haiglasse toimetada.
Politseinikud andsid Pärnu kesklinnas ihualasti ringi jooksnud naisele ümber termolina ja aitasid ta haiglasse toimetada. Foto: Lauri Habakuk

Täna keskpäeva paiku silkas Pärnu kesklinnas Pikal tänaval röökides alasti noor naine. Politsei toimetas arvatavalt tervislike probleemide tõttu paljalt tänavale sattunud naise haiglasse.

Pärnu keskuse juurest Pühavaimu tänava poole liikunud pealtnägija rääkis Pärnu Postimehele, et ühtäkki kuulis ta võigast karjumist. "Sõnu või hüüdeid selles kisas ei olnud. See tundus meeleheitliku karjumisena," meenutas ta.

Seejärel ilmus tema ette Pikal tänaval bussijaama poolt Keskväljaku suunas ihualasti jooksnud naine. "Ta oli alasti ja jooksis paljajalu lumes," kirjeldas pealtnägija ootamatut vaatepilti. "Naine oli pikkade tumedate juustega, õlg oli tal sinine. Ei tea, mis tal viga võis olla. Kellegi poole ta pöörduda ei üritanud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles