Valgeranna golfiklubi treener lõi Türgis hole in one’i

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Velsberg.
Gert Velsberg. Foto: Rasmus Kooskora

Türgis Carya ja Nationali väljakul Golf Mad Pro-Ami võistlustel osales Audru vallas asuva Valgeranna golfiklubi White Beach Golfi võistkond, mille liige Gert Velsberg lõi teisel võistluspäeval Carya väljaku kaheksandal rajal hole in one`i ehk palli esimese löögiga auku.

Valgeranna klubis treeneriametit pidavale Velsbergile oli see 20aastase golfaristaaži jooksul kolmas hole in one ja Türgis teine.

Velsberg rääkis, et tol päeval võeti mõõtu tiimimängus, kus neljast tulemusest läks arvesse parim. "Teine päev algas meile raskelt, aga kaheksandal rajal lõin ma palli 156 meetri kauguselt otse lipu poole. Pall maandus kolm meetrit enne lippu ja veeres allamäge auku," meenutas elukutseline golfar. Huvitav oli see, et kuna tegu oli tiimimänguga ja mängiti parimat palli, läks edukas löök meeskonnakaaslaste kaartidelegi kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles