Muusikamoos toob noored lavale ja kontserdisaalidesse

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Tuleval esmaspäeval Pärnu kontserdimajas toimuvad koolinoorte õpitoad “Teeme ise muusikat” on koolid juba sügisel broneerinud ja sinna enam kohti ei leia, kuid märtsis Muusikamoosi festivali raames avaneb lasteaedadel-koolidel järgmine võimalus noortele muusikamaailma tutvustada. Sealgi tuleb enamikule üritustele end varem kirja panna.

Pärnu kontserdimaja müügijuht Eveli Loorents lausus, et huvi “Teeme ise muusikat” õpitubade vastu oli nii suur, et uuriti varianti õpitube lisada, paraku ei osutunud see võimalikuks. Tänavu juhendavad õpilasi kontserdimajas Inna Lai (käsikellad), Raho Langsepp ja Helena Uleksin (paaniflööt), Reigo Ahven (löökpillid ja maailmamuusika rütmid), Laura Põldvere (häälemängu tuba) ja Karl Madis (suupill).

3.–12. märtsini toimuvat Muusikamoosi veab Pärnu kontserdibüroo, palju üritusi leiab aset koolides-lasteaedades, aga ka raekojas, teatris ja kontserdimajas, osa neist on tasuta ja osa tasulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles