Küünlaümbriste jahiga on ühinenud 1300 Pärnumaa last

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Küünlaümbriste jaht" on lastele ja noortele mõeldud keskkonnakampaania, millega kutsutakse üles leidma võimalikult palju põlenud alumiiniumist teeküünlaümbriseid.
"Küünlaümbriste jaht" on lastele ja noortele mõeldud keskkonnakampaania, millega kutsutakse üles leidma võimalikult palju põlenud alumiiniumist teeküünlaümbriseid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lastele ja noortele mõeldud keskkonnakampaaniaga "Küünlaümbriste jaht" on Pärnumaalt liitunud 30 lasteaeda ja kooli ehk 1300 last.

Mari-Liis Kallismaa küünlajahi korraldustiimist ütles, et märtsi alguseks selgub, kui palju kampaaniale registreerinud lasteasutustest aktsiooniga lõpuni läheb.

"Praegu toimetavad koolid-lasteaiad kogutud küünlaümbriseid AS Kuusakoski osakondadesse. Seda saavad nad teha 15. veebruarini. Meie kogemus näitab, et kõik, kes ettevõtmisega ühinenud, ei pruugi aktsiooni lõpuks kogutud ümbriseid ära tuua. Kuna Eestis registreerus üle 20 000 lapse, võtab kokkuvõtte tegemine aega," seletas Kallismaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles