Galerii: tudengid lustisid talvepäevadel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu tavaks on saanud, pidasid tudengid selgi aastal talvepäevi suvepealinnas Pärnus.

Võimalusi aeg maha võtta jagus üliõpilastel küllaga: reede ja laupäev olid tulvil meelelahutuslikku, sportlikku või harivat tegevust.

Nii algas ürituse esimene päev korvpalliturniiriga, jätkus vestlusega edusse investeerimise üle ja lõppes beerpongi, pokkeri ja raju pubiralliga.

Laupäeva mahtusid peale muu põneva näiteks jalgpall, kiirkohtingud ja menuka kodumaise komöödiatrupi Comedy Estonia etteaste.

Nagu märkis tänavuste tudengite talvepäevade turundusjuht Kristjan Otsmann, on üritus sel aastal võrreldes varasemaga erinev. Ta nimetas, et kui eelmistel aastatel pandi enam rõhku pidudele, siis seekord pööratakse rohkem tähelepanu kultuurile.

Ühe niisuguse ettevõtmisena tõi Otsmann näiteks Swedbanki vestlusringi teemal "Mida ja kuidas investeerida oma edusse?".

Üks talvepäevade tähtsündmustest on Otsmanni sõnutsi laupäeval Nooruse majas toimuv pidu, kus esineb 2016. aasta parimaks noortebändiks valitud The Notes, sealsamas valitakse tudengimees ja -neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles