Haigla nõukogu esimees: Meile on ajakirjanduses ilmunud info uus

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Raadik.
Enn Raadik. Foto: Urmas Luik

Pärnu haigla nõukogu esimehe Enn Raadiku sõnade kohaselt on ajalehes Postimees ilmunud artiklitesarjas haiglat puudutav teave neile uus ja nõukogu esimees seda praegu kommenteerida ei osanud.

Raadiku teatel koguneb haigla seitsmeliikmeline nõukogu kolmapäeval. "Esmalt peame tutvume selle infoga ja seejärel kujundame oma seisukoha. Siis otsustame, kuidas edasi minna," selgitas Pärnu haigla nõukogu esimees.

Postimehe ajakirjanik Nils Niitra kirjutas, et Pärnu haigla juhtkond otsustas pärast eri hinnangutel 28 000–36 000 euro suuruse varguse avastamist jätta prokuratuuri poole pöördumata, samuti ei jõudnud avalikkuse ette massiivne bitcoin’ide kaevandamine haiglas. Veel avaldas ajaleht täna diktofonisalvestise vestlusest Pärnu haigla lihttöölisest elektrikuga, kes paarimehega koos tegi tööajast haigla juhatuse esimehe ja Eesti haiglate liidu juhi Urmas Sule kodus mitmesuguseid töid.

Eelmisel nädalal kirjutas Niitra, et mullu näilise konkursiga Pärnu haigla juhatuse liikmeks saanud Jan Põlluste kiirlaenuäri pankroti üksikasjad paljastavad JOKK-skeemi, kus pensionäride antud laenud kirjutati korstnasse.

Samuti on ajakirjanduses varem avaldatud materjali suunatud hankest, millega soetati Pärnu haigla juhatuse liikmele luksusliku lisavarustusega sõiduauto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles