Linnapea: Haigla ja erahuvi segada pole õige

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu linnapea Romek Kosenkranius kommenteeris Pärnu haigla juhi kohta ilmsiks tulnud kahtlusi, et maksumaksjate raha eest töötavaid inimesi pole õige kasutada erahuvides.

Linnapea Romek Kosenkranius ütles Pärnu Postimehele, et ta andis kolmapäeval kogunevale haigla nõukogule ülesande kontrollida haigla juhatuse liikme Jan Põlluste kohta esitatud väiteid, kuulata ära Põlluste selgitused ja seejärel esitada oma seisukoht ja ettepanekud Pärnu linnale kui omanikule.

Linnapea Romek Kosenkranius soovitas varguse kui kuriteo kohta teha politseile avaldus. "Lugesin tänasest lehest, et puudujääk tekkis haiglas juba aastatel 2011–2012 ehk üle viie aasta tagasi! Mulle tundub kummastav, et ajakirjanikule üle viie aasta tagustest juhtumitest kõnelnud isik ei pöördunud juba siis politsei poole! See on ju absoluutselt selge, et igaüks, kes saab teada kuriteost, peab teavitama politseid. Mõistlik on seda ja ülejäänud fakte lasta korrakaitsel kontrollida. Kahju, et seda ei tehtud tollal, sest siis oleks saanud kohe välja selgitada, kas puudujääk põhjustati tahtlikult või tekkis see hooletuse tõttu," rääkis Kosenkranius. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles