Toimetulekukooli arved ripuvad õhus (1)

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: logo

Pärnu linn otsustas, et ei tasu veebruarist alates muudest omavalitsustest toimetulekukoolis käivate laste hoiuteenuse eest. Kooli töös pole muutusi tehtud, kuid pole selge, kes jooksva kuu arved tasub.

Toimetulekukoolis õpetatakse mõõduka, raske ja sügava intellektipuudega lapsi. Väljastpoolt Pärnut õpib seal 20 last. Sealne tegevus koosneb kahest teenusest: õppetööst ja selle järgsest hoiust. Pärnu abilinnapea Meelis Kukk selgitas eelmisel nädalal, et linna otsus lõpetada mujalt pärit laste hoiu eest tasumine tähendab, et kui ülejäänud omavalitsused arveid enda kanda ei võta, peaksid nad pärast õppetöö lõppu korraldama oma laste kojusõidu.

Kuigi selline otsus kehtib juba eelmise nädala kolmapäevast, ei ole toimetulekukooli töös muutusi kaasnenud: kõik lapsed saavad teenuseid tavapäraselt. Ometi pole selgust selles suhtes, kes maksab veebruari arved.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles