Pärnu toimetulekukoolis möllasid piraadid

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grafiti õpituba.
Grafiti õpituba. Foto: Erakogu

Pärnu toimetulekukoolis tähistati traditsioonilist loovusnädalat, mille raames said kõik õpilased osaleda seebivalmistamise, näomaalingute ja grafiti õpitubades.

Grafitist rääkis lastele Häädemeeste grafitikunstnik Raigo Kannike. Tema juhendamisel said kõik, kellele aerosoolvärvidega katsetamine meeltmööda, oma näpud värviseks. Peale selle oli Kannike grafititehnikas valmistanud toimetulekukooli lipu, millele kõik lapsed vajutasid oma käejälje.

"Lastele meeldib, kui nad saavad midagi oma kätega teha," rääkis kooli kasvataja Kadi Kaar. "Meie kooli lapsed vajavad rohkem või vähem tuge, aga õpetaja ja kasvatajate abiga said kõik oma panuse anda kas lipule käejälgede vajutamise või šablooni abil grafiti tegemisega."

Nädal lõppes vanematele lastele koolimajas veedetud ööga, mis sel aastal oli piraaditeemaline: koos otsiti aardeid, vaadati filmi ja tantsiti diskol.

Loovusnädala korraldasid kooli päevahoiukasvatajad. Nädala jooksul valminud töid saab 22. veebruarini näha Pärnu noorte vabaajakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles