Tehnopol tunnustas Pärnu idufirmat

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Sild
Oliver Sild Foto: Erakogu

Tallinnas tegutsev Startup Inkubaator Tehnopol valis selle nädala idufirmaks WebARXi nime all veebilehti turvava iduettevõtte ESEC Solutions OÜ.

Firma looja ja tegevjuhi Oliver Silla sõnutsi on nädala silmapaistvaima ettevõtte nimetamine neile oluline tunnustus, kuna tänu sellele tutvustatakse pealinnast väljaspool tegutsevat ettevõtet tehnoloogiast huvituvale ringkonnale tehnoloogiauudiseid kajastavas portaalis Geenius.ee. Viimase poole aasta jooksul on WebARX parandanud ja puhastanud enam kui 50 rünnatud kodulehte ja blokeerinud 60 000 rünnakukatset nende klientide vastu.

"Pärnus on IT- ja iduettevõtet ideaalne arendada, sest näiteks kontori rendikulud on siin madalad, ometi jäävad Tallinn ja Riia käega katsutavasse kaugusesse. Nii saab mõlema linna hüvesid ja üritusi nautida," rääkis Sild. "Tegelikult ei ole rahvusvahelise äri ja meeskonna puhul vahet, kus ettevõtte kontor asub."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles