Pärnu haigla õdede nõukogu pöördumine seoses Urmas Sulega (2)

Margit Seppik
, Pärnu haigla õendusjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla õendusjuht Margit Seppik.
Pärnu haigla õendusjuht Margit Seppik. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu haigla õdede nõukogu on jälginud viimastel päevadel ilmunud meediakajastust Urmas Sule kohta. Murelikult võime tõdeda, et esile toodud negatiivsete väidete kõrval, millele ei leidu suures osas tõendeid, on kurb, et tähelepanuta on jäänud kõik positiivne.

Sule on juhtinud Pärnu haiglat 16 aastat ja mitte autokraadi, vaid meeskonnamängijana, toetades uuendusmeelsust ja arengut. Valmis on ehitatud Ristiku 1 aktiivravihaigla, Ravi tänava õendus- ja hoolduskeskus, Ristiku tänava juurdeehitusena psühhiaatriakliinik ja taastusravikeskus. Vastavalt vajadusele ja võimalustele on pidevalt juurutatud uusi diagnostilisi ja ravimeetodeid ning haiglat nüüdisajastatud.

Pärnu haiglast on saanud kõrgel tasemel ja kvalifitseeritud arstide ja õdedega Eesti keskhaigla.

Õenduse arengu seisukohalt on Sule näinud selle valdkonna töötajaid alati tervishoius tähtsana ja haritud õde võtnud võrdväärse meeskonnaliikmena.

Projekt "Kool haiglas" ehk õdede põhiõppe algatamine Pärnus on ellu viidud just Sule aktiivsel toetusel.

Pärnu haigla õdede nõukogu nimel palume haigla nõukogul ja Pärnu linnal säilitada edaspidi kohaliku haigla arengu toetamine. Meie usume Sule tasakaalukusse ja võimetesse targa, kogenud juhina.

Pärnu haigla õdede nõukokku kuulub 25 juhtivõde, kes esindavad 650 õendus- ja hooldustöötajat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles