Erakonnad tahavad Pärnu linnapea kohta endale

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta valimistel kandideeris Toomas Kivimägi (keskel) koos Vahur Mäe (vasakult), Romek Kosenkraniuse ja Mark Soosaarega. Nüüd asutasid Mäe ja Kosenkranius uue valimisliidu ja Kivimägi kogub hääli Reformierakonnale.
2013. aasta valimistel kandideeris Toomas Kivimägi (keskel) koos Vahur Mäe (vasakult), Romek Kosenkraniuse ja Mark Soosaarega. Nüüd asutasid Mäe ja Kosenkranius uue valimisliidu ja Kivimägi kogub hääli Reformierakonnale. Foto: Urmas Luik

Oktoobri keskel toimuvateks kohalikeks valimisteks valmistuvad erakonnad tahavad lõpetada olukorra, kus Eesti suuruselt neljandat linna juhib inimene, kellel pole taskus ühegi partei liikmepiletit.

“Pärnu parim linnapea on Toomas Kivimägi,” teatas Reformierakonna esimees Hanno Pevkur toimetusele saadetud pressiteates.

2013. aasta Pärnu linnavolikogu valimistel võitis kolmandiku valijate südame Toomas Kivimägi valimisliit (TKVL). Poolteise aasta pärast läks Reformierakonnaga liitunud Kivimägi riigikokku, jättes linnapeatooli parteitule valimisliidukaaslasele Romek Kosenkraniusele. Kosenkranius ja 11 linnavolikogu liiget esindavad samanimelist valimisliitu praeguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles