Haigla nõukogu võttis aja maha

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Pärnu Haigla nõukogu esimehe Enn Raadiku sõnutsi uurib loodav töörühm, kas haigla juhtide kohta käivad süüdistused vastavad tõele.
SA Pärnu Haigla nõukogu esimehe Enn Raadiku sõnutsi uurib loodav töörühm, kas haigla juhtide kohta käivad süüdistused vastavad tõele. Foto: Ardi Truija

Eilsel korralisel koosolekul arutas sihtasutuse Pärnu Haigla nõukogu meedias haigla juhatuse liikmete vastu esitatud süüdistusi, kuulas nende selgitusi ja moodustas väidete kontrollimiseks töörühma.

Haigla nõukogu esimees Enn Raadik ütles vahetult pärast ligikaudu neljatunnist koosolekut, et arutati meedias kajastatu eri tahke: juhatuse liikmete Urmas Sule ja Jan Põlluste tegevust, 2011. ja 2012. aasta laopuudujääki ja bitcoin’ide kaevandamist.

“Saame tagasi kutsuda kogu juhatuse või osa juhatuse liikmeid, oleneb süüst,” avaldas haigla nõukogu esimees võimaliku stsenaariumi. “Kui avastame selliseid fakte, mis nõuavad, et dokumendid esitataks õiguskaitseorganitele, siis seda me loomulikult teeme.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles