Ahjuehitus üksikema ja tema kuue lapse kodus jõudis lõpule

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine ja tema kuue lapse kodus olnud auklik ja kütmise ajal tuppa suitsu ajanud pere ainus küttekolle oli varem tuleohtlik, pealegi ei andnud see sooja.
Laine ja tema kuue lapse kodus olnud auklik ja kütmise ajal tuppa suitsu ajanud pere ainus küttekolle oli varem tuleohtlik, pealegi ei andnud see sooja. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tori vallas Selja külas elava üksikema Laine ja tema kuue lapse kodus sai valmis ahi, mille ehituseks valla sotsiaaltöötajad ja kohalik vabaajakeskus headelt inimestelt raha kogusid.

Valla sotsiaalnõunik Silvi Pool ütles, et ahju ümber on seinad veel pahteldamata ja värvimata. "Seda tööd aitab teha mees, kes kohe alguses Facebookis oma abi pakkus," lausus Pool. Töö peaks lõppema esmaspäeval, misjärel ehituse ajal Tori sotsiaalmajas elanud suurpere saab minna tagasi koju.

Laine on inimeste toest liigutatud. Enne rahakogumist ta ei uskunud, et nii paljud teda aitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles