Galerii: Ühisgümnaasiumis kõlasid Vene laulud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu ühisgümnaasiumis toimus festival "Vene laul läbi aegade", mis pühendati alanud laste- ja noorsooaastale. Osalesid 18 kooli õpilased kogu Eestist, kuulajate hulgas oli Vene Föderatsiooni suursaatkonna atašee Irina Bliznets.

"Mul on suur au sellel festivalil osaleda ja väga hea meel, et teie koolis huvitutakse Vene muusikast," rääkis diplomaat, kes andis edasi suursaadiku tervituse ja kinkis ühisgümnaasiumi raamatukogule venekeelsed teatmeteosed, mille hulgas koolidele mõeldud entsüklopeediline sõnastik ning Kaug-Ida ja Siberi ajalugu käsitlevad raamatud.

Ühisgümnaasiumi eestvedamisel oli seekordne festival kolmas. Eelmised on pühendatud vene romanssidele ja filmimuusikale. Fetsivali patroon on Pärnu linnavalitsuse üldhariduse peaspetsialist Virve Laube. Eestvedajad on õpetajad Sarmite Tammekivi ja Irina Oad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles