Audru vald annab kolm vapimärki

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhara Agro OÜ tegevjuht, Audru vallavolikogu esimees  Jaanus Põldmaa on tuntud põllumees ja  kohaliku kogukonna toetaja.
Põhara Agro OÜ tegevjuht, Audru vallavolikogu esimees Jaanus Põldmaa on tuntud põllumees ja kohaliku kogukonna toetaja. Foto: Ants Liigus

Audru vallavolikogu tänase istungi päevakorras oli vapimärgi kandidaatide esildiste arutamine ja rahvaesindajad otsustasid, kelle teened väärivad valla kõrgeimat autasu.

Otsustati anda välja kolm vapimärki, mille vastsed kavalerid on Jaanus Põldmaa, Ly Oja ja Ervin Hansalu. Nendega koos on Audru vald andnud 41 vapimärki. Tavakohane tunnustusüritus toimub Eesti Vabariigi aastapäeva aktusel vallamaja saalis.

Jaanus Põldmaa nime teavad pärnumaalased hästi: ta on teraviljakasvatusele spetsialiseerunud OÜ Põhara Agro tegevjuht, Pärnu talupidajate nõustamiskeskuse, Eesti ja Pärnumaa jahimeeste seltsi juhatuse liige ning Audru vallavolikogu esimees. Ta on pälvinud Pärnumaa aasta populaarseima põllumehe aunimetuse ja maaelu edendajana Pärnu Postimehe eripreemia Jakobsoni konkursil. Vastne vapimärgi kavaler toetab kohalikku kogukonda ja on tegev Aruvälja Suurküla seltsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles