Vaata: Pärnu noortebänd Steps To Synapse tuli välja uue videoga

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu juurtega indie-pop`i bänd Steps To Synapse reisis lapsepõlve ja tõi oma mälestused publikuni.

"Tuleb välja, et juba tol ajal oskasid noored muusikat teha. Mis juhtus? Video räägib rohkem kui 1000 sõna," selgitasid bändiliikmed.

Sügisel toimunud Noortebändi võistlusel tõi end poolfinaali võidelnud Steps To Synapse žürii nägudele lahtised suud ja rõõmsad silmad. Peale selle tõi see esitus bändile Viljandi Vibes`i eriauhinna – tasuta videoseansi. Nüüd on saabunud aeg tulemus rahva ette tuua.

Vast ilmunud singlile "Take Me Home" tehtud video viis muusikud Viljandisse Päikesekillu perekeskusesse. "Lugu pakatab intiimsusest ja põlevast kirest, sellest õhtute müstiliselt omapärasesest vaibist," iseloomustas bändi naisvokalist Lisann Aljaste videot. "Õhus on alati kübeke head pinget, möllu- ja tantsuhimu, kuid ometi väike kojujõudmise ootus, et vabaneda viimsestki pingest. Ja nii iga kord."

Sellega ei tundu Steps To Synapse`i muusikaline jalatuskäik lõppevat, sest nende väitel koguneb materjali hunnikuga. "Meie loominguline sõprus on piiritu," kinnitas meesvokalist Ivo Lessar.

Viljandi Vibes on akustiliste live`ide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja põnevaid paiku Viljandis. Artistide seast leiab nii äsja moodustatud koosseise kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles