Krõll põrkus ministri määrusega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde vallasiseses linnas Kilingi-Nõmmes ütles lasteaia Krõll juhataja Evi Lapp, et hoone karjub remondi järele, kuid riik on neid vastavast toetusmeetmest raha taotlejate hulgast juba ette välja arvanud.
Saarde vallasiseses linnas Kilingi-Nõmmes ütles lasteaia Krõll juhataja Evi Lapp, et hoone karjub remondi järele, kuid riik on neid vastavast toetusmeetmest raha taotlejate hulgast juba ette välja arvanud. Foto: Mailiis Ollino

Kilingi-Nõmme Krõlli lasteaia remont võib teadmata ajaks edasi lükkuda, sest Saarde vallamajja jõudis rahandusministeeriumist üheselt tõlgendatav sõnum, et neil ei ole õigust toetust taotleda, kuna täitmata on haldusreformi seaduses ette nähtud vähemalt 5000 elaniku kriteerium.

Seadusega antud erisust määrus ei arvesta ja see, milline on piirkonna suurima lasteaiamaja soojapidavuse suurendamise põhjendatud vajadus, pole tähtis.

Küsimus ei ole ainult Saardes, vaid muudeski omavalitsustes, mis mahuvad haldusreformi seaduses loetletud erisuste alla. Lasteaiahoonete energiatõhususe ja taastuvenergia kasutamise edendamise toetust ei saa nemad riigilt taotleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles