Saarde vald tunnustab kultuuriaastasse jälje jätnuid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde valla kultuuri tähtsündmus 2016 oli Pärnumaa laste laulupidu „Reis pilvelaeval”, mis tõi suveaeda paar tuhat muusikahuvilist.
Saarde valla kultuuri tähtsündmus 2016 oli Pärnumaa laste laulupidu „Reis pilvelaeval”, mis tõi suveaeda paar tuhat muusikahuvilist. Foto: Mailiis Ollino

Saardes selgusid rahva arvamusele tuginedes eelnenud aastasse sügavaima jälje jätnud kultuuritegijad. Kandidaatide hulgast selgitas laureaadid kohalik K-klubi, mis korraldab neile tunnustusõhtu.

Kilingi-Nõmme klubi juhataja Piia Kajando rääkis, et neli aastat tagasi, kui K-klubi ärgitas vallarahvast märkama enda kõrval tunnustust väärivaid inimesi, jäädi tagasihoidlikuks, kuid mida aeg edasi, seda agaramad ollakse. Seekord oli igas kategoorias vähemalt viis–kuus esildist.

Saarde valla kultuuriaasta tegijad selguvad tavakohaselt üheksas kategoorias. Tänuõhtul Kilingi-Nõmme klubis 17. veebruaril astuvad nad kodukandi publiku ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles