Kollased kassid lähevad müügiks hästi, tasuta ämma ei taheta

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamid ajalehes Pärnu Postimees.
Reklaamid ajalehes Pärnu Postimees. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu Postimehes eelmisel nädalal ilmunud reklaamile, mida illustreeris palve pakkuda müügiks kollaseid kasse, hakkas lehetoimetusse tulema pakkumisi kollaste nurrumootorite omanikelt. Tasuta ämma pakkumisele keegi seevastu soovi ei avaldanud.

Pärnu Postimehe paberväljaandes ilmus eelmisel nädalal paberväljaandes reklaam, milles kohalikku ajalehte kuulutuste panijatele tuletati meelde, millisel veebiaadressil ja telefoninumbril saab teadet edastada. Reklaamil poseeris neiu, kes hoidis käes silti "Ostan sõbrale kollase kassi".

Tähelepanelikele lehelugejatele ei jäänud neiu soov märkamata ja toimetuse telefonil, mille number oli kuulutuses kirjas, tuli mitu kõnet, milles uuriti, kui suur on kollase karvakera ostusoov.

Eelmisel nädalal ilmus ka reklaam, mille illustratsioonil pakuti tasuta ämma. Soodsale pakkumisele pole keegi veel reageerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles