Vanalinna kool jagas internetitarkust

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kooli lapsed internetitarkust taga ajamas.
Vanalinna kooli lapsed internetitarkust taga ajamas. Foto: Marje Vaan

Pärnu Vanalinna põhikool tähistas veebruaris korraldatavat "Targalt internetis" päeva rea teemakohaste üritustega, mida jagus mitmesse päeva.

“Keskendusime interneti oskusliku ja turvalise kasutamise teadmiste kinnistamisele. Õpilased õppisid internetis targalt käituma ja said juurde teadmisi vajaliku informatsiooni otsimiseks,” võttis sündmused kokku Vanalinna kooli direktori asetäitja noorsootöö alal Marje Vaan.

Kogu nädala oli õpilastel võimalus kontrollida oma teadmisi internetiohutuse veebiviktoriinis. Viktoriini koostas kooli haridustehnoloog Diana Veskimägi.

Tublimaid vastajaid ootasid auhinnad.

“8. klassi õpilased valmistasid ette ja andsid internetiohutuse tunde 1.–5. klassile.  Kaheksandikud panid nooremate koolikaaslaste ette minekuks kokku esitluse, koostasid testid ja viktoriinid. Tunnid olid huvitavad ja õpetlikud ja õpilaste tagasiside oli äärmiselt positiivne,” tõdes Vaan.

Vanema astme õpilasedki ei jää internetiohutuse tundidest ilma. Nemad arutlevad ja analüüsivad juhtumeid, mida igapäevasel internetikasutamisel ette tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles