Maavalitsuses tutvustatakse "EV 100" taotlusvooru

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lipp.
Eesti lipp. Foto: Toomas Huik

Kodanikuühiskonna sihtkapital ja riigikantselei "Eesti Vabariik 100" juhtrühm tutvustavad  kolmapäeval, 1. märtsil Pärnu maavalitsuses taotlusvooru, mille eesmärk on toetada selliseid unikaalseid ja uuenduslikke algatusi ja nende elluviimist, mis sobivad Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva kingituseks.

Kinkidena soovitakse näha piirkondlikke/maakondlikke tegusid, ettevõtmisi ja üritusi, mida korraldataks kohalike partneritega koostöös ja mis teevad Eesti elu paremaks, rõõmsamaks ja loovad kindlama tuleviku lastele.

Teabepäeval annab "EV 100" juhtrühm ülevaate praegusest olukorrast, tutvustatakse Kodukandi korraldatavat "EV 100 igas külas" ja räägitakse Pärnumaal kavandavatest üritustest.

Infopäeval osalemiseks saab registreerida end 21. veebruarini meiliaadressil eha.ristimets@parnu.maavalitsus.ee või telefonil 447 9767.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles