Juunioride MMil stardib seitse Pärnu jääpurjetajat

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DN-klassi juunioride valitsev maailmameister Rasmus Maalinn (vasakult kolmas) ja treener Tõnis Vare (paremal) näitavad noortele jääpurjetajatele, kuidas tuleb uiske teritada.
DN-klassi juunioride valitsev maailmameister Rasmus Maalinn (vasakult kolmas) ja treener Tõnis Vare (paremal) näitavad noortele jääpurjetajatele, kuidas tuleb uiske teritada. Foto: Valdor Telve

Homme Poolas algavatele juunioride jääpurjetamise maailmameistrivõistlustele on kahes klassis kokku registreeritud 92 sportlast Eestist, Poolast, Lätist, Rootsist, USAst, Saksamaalt, Ungarist Venemaalt ja Leedust.

DN-klassis esindavad Pärnut Rasmus Maalinn ja Keith Luur. Kuni 16aastaste Ice Optimisti klassis lükkavad oma kelgu stardijoonele Sten-Markus Andresson, Karla Luhar, Kaur Oskar Volt, Romi Safin ja Lisbeth Taggu.

Pärnu jahtklubi noori roolimehi juhendavad tiitlivõistlustel Tõnis Vare, Uku Kuusk, Rain Luur ja Jaanus Tagu. Saaremaa poistel aitavad kelke sättida pärnakad Viktor Umb ja Mati Hool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles