Maarahvas pidutseb ja tunnustab parimaid enda hulgast

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigi sünnipäeva tähistamise on maarahvas jaganud pika aja peale ja lähtunud sellest, et olla 24. veebruaril teleri ees, kuulata presidendi kõnet ja jälgida vastuvõttu.

Peootsa päästab tulevases Lääneranna vallas 17. veebruaril lahti Hanila, tähistades korraga riigi ja omavalitsuse aastapäeva. Kõmsi rahvamajas esinevad kontsertaktusel Hanna-Liina Võsa ja Olav Ehala ning Smilers. Enne jalakeerutust ansambli XXL saatel annavad 25aastase valla juhid üle meened aukodaniku ja maasoola nimetuse pälvinutele ja kauni kodu konkursi võitjatele.

Neljapäev, 23. veebruar on üritustetihe. Pärnu-Jaagupi koolimuuseumi õuel heisatakse kell 9 riigilipp, misjärel läheb koolipere kirikusse, kus EELK Pärnu-Jakobi koguduse õpetaja Tõnu Taremaa õnnistab põhikooli lipu. Gümnaasiumi lipp on juba eksponaadina koolimuuseumis. Tseremoonia järel minnakse rongkäigus vabadussõja monumendi juurde, meenutatakse sõjasangareid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles