Maavanem näeb Pärnus kolme ametkonna töökohti

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane Postimees kirjutas, et riigihalduse minister Mihhail Korb on välja pakkunud visiooni, millised asutused ja kui suures mahus võiks riik pealinnast välja viia. Artiklis kirjeldatu põhjal võiksid Pärnusse kolida maanteeamet ja kaitseväe spordikeskus.

Pärnu maavanem Kalev Kaljuste rääkis, et juba läinud aasta aprillis esitas maavalitsus rahandusministeeriumile nende päringu peale ettepaneku, millised avaliku sektori töökohad võiksid asuda Pärnumaal. Ettepanek sisaldas kaheksa institutsiooni Pärnusse ületoomist või siin loomist.

Kaljuste nentis, et kõik küsitud asutused Pärnusse nagunii ei tule. Kõige olulisemaks loeb ta kolme. "Ise pean maakonna ettepanekust tähtsaks kaitseväe toetuse väejuhatuse tugevdamist, ettevõtluse arendamise sihtasutuse  turismiosa ja mõne suure ameti, praegusel juhul siis maanteeameti siia toomist," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles