Pooleli jäänud tee-ehitus tõi mitmesaja tuhande eurose kahju

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo-projekt jättis ehitamata ka RMK määratud kilomeetrid Saki teest. Kivi näitab Saki tee algust, mille lõpuosas ehitus pooleli jäi.
Tarmo-projekt jättis ehitamata ka RMK määratud kilomeetrid Saki teest. Kivi näitab Saki tee algust, mille lõpuosas ehitus pooleli jäi. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa ettevõtja jättis riigihankel võidetud riigimetsa majandamise keskuse (RMK) teedel ehitustöö pooleli ja müüs firma Panama ettevõttele, mida on seostatud firmade likvideerimisega. RMK sõnutsi ulatub tehtud kahju sadadesse tuhandetesse eurodesse.

2016. aasta mais kuulutas RMK Pärnumaal ja Järvamaal välja hanked, millega vanad metsateed rekonstrueerida.

Kahe Pärnumaa (Parakisirge, Saki tee) ja nelja Järvamaa tee (Võistemäe harutee, Türi–Võistemäe, Laupa–Kõltsi ja Sütemetsa–Kõltsi tee) pakkumised võitis Pärnumaa ettevõtja Tarmo Killingu juhitud Tarmoprojekt OÜ, mis lubas mitusada tuhat eurot maksvad teed ehitada valmis teistest pakkujatest viis kuni 12 protsenti soodsamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles