Tootsi vald selgitas oma aasta mainekamad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi vallavanem Riina Kukk on üks neist, kes andis panuse valla aasta teoks kujunenud teemapäeva "Ohutus" korraldamisse.
Tootsi vallavanem Riina Kukk on üks neist, kes andis panuse valla aasta teoks kujunenud teemapäeva "Ohutus" korraldamisse. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tootsi vallasekretär Julia Erm teatas, et tootsilaste ettepanekute järgi selgusid aasta tegijad kolmes kategoorias ja aasta tegu, milleks valiti Tootsi vallapäev "Ohutus".

Aasta inimene on pereõde Tiiu Kukk, kellel lasub suur vastutus Tootsi elanike tervise eest, sest perearst võtab patsiente vastu ja nõustab neid vaid ühel päeval nädalas. Kohalike sõnutsi on pereõde neile alati kättesaadav, vastutulelik, kohusetundlik, abivalmis.

Aasta nooreks tunnistati Renee Balent, Tootsi lasteaia-põhikooli õpilasesinduse asepresident ja ühingu Eesti 4H klubi Kärmed Tootsikad liige. Ta abistab talgutel, teeb sporti, näitleb, võidab aineolümpiaade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles