Kesklinnas suletakse kolmeks kuuks liiklus

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijaama platsi ja Pika tänava vahele ehitatakse uus bussiterminal, mille Pika tänava poolsel küljel on linnabusside peatused. Ülejõelt tulevad bussid sõidavad bussijaamani ja keeravad ümber Pika ja Aia tänava ristmikul, kuhu rajatakse ringtee.
Bussijaama platsi ja Pika tänava vahele ehitatakse uus bussiterminal, mille Pika tänava poolsel küljel on linnabusside peatused. Ülejõelt tulevad bussid sõidavad bussijaamani ja keeravad ümber Pika ja Aia tänava ristmikul, kuhu rajatakse ringtee. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kavatseb autoliikluse bussijaama juures Pikal tänaval ning Pika ja Aia tänava ristmikul augusti keskpaigas kolmeks kuuks sulgeda, et ehitada ristmik ümber ringliikluse tarvis.

Autoga ei pääse sel ajal teatri poolt tulles Port Artur 1st ja teatri poole sõites politseimajast edasi. Aia tänaval on liiklus suletud pärast Rüütli tänavat.

Bussidele on need tänavalõigud teetööde ajal avatud. Autod peavad sillalt tulles ringi sõitma mööda Akadeemia, Kuninga ja Vanapargi tänavat ja sillale sõitma Laia tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles