Loodusmaja kohvik seob maitseelamused mõnusa ajaveetmisega

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaana Simson (vasakul) ja Signe Reimets panustavad kohvikus heale toidule ja koostööle loodusmajaga.
Jaana Simson (vasakul) ja Signe Reimets panustavad kohvikus heale toidule ja koostööle loodusmajaga. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eile Pernova hariduskeskuses avatud Loodusmaja kohviku perenaised Signe Reimets ja Jaana Simson soovivad klientidele pakkuda tervislikku toitu ning ühendada maitseelamused meeldiva ajaveetmisega majas ja aias.

Pärnu linn andis kohvikuruumid koos sisustuse ja inventariga mittetulundusühingu Hingega Tehtud Toit kasutusse detsembris ja rendileping on sõlmitud esialgu aastaks.

Värskenduskuuri saanud kohvik on esialgu avatud samal ajal kui hariduskeskuski: tööpäeviti 10–18 ja laupäeviti 10–16, kuid lisavõimalusena saab seal nüüd õhtuti või nädalavahetustel pidada sünnipäevi, firmaüritusi või koguni pulmi. Plaanis on korraldada tervisliku toidu koolitusi, pakkuda toitlustusteenust majast väljaspoolgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles