Sauga volikogu esimees jätab blogis hüvasti

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga valla kunstipärane kaart.
Sauga valla kunstipärane kaart. Foto: Kersti Soobik

Sauga vallavolikogus toimub täna umbusaldushääletus volikogu esimehe ja vallavanema vastu. Volikogu esimees Kandela Õun avaldas sellega seoses oma blogis hüvastijätupostituse

"Võib juhtuda, et ülehomme tõusen üles ega pea enam mõtlema, kus järgmine kivi mind ootab. Võin rahulikult minna oma päris tööle ja tunda end hinnatud spetsialistina, kes teeb seda, mida ta kõige paremini oskab. Ei pea enam mõtlema kellegi teise kui enda ja oma lähedaste heaolu peale," kirjutas Õun.

Kandela Õun / PP
Kandela Õun / PP Foto: PP

Veel jaanuari lõpus arvas Õun, et umbusaldus ei lähe läbi. "Neil oleks selleks vaja vähemalt seitse häält, kuid neil on koos vaid viis," tõdes ta Pärnu Postimehele antud kommentaaris.

Võimaliku lahkumisega seoses tõi Õun välja humoorika seiga: nimelt selgus maksudeklaratsiooni tehes, et lahkumishüvitis on talle juba valla eelarvest eelmise aastanumbri sees üle kantud. "Kui asja uurisin, selgus, et ametkonnas on selline nimetus pandud ühinemiskomisjonide töös osalemisele. Nojah, ühinemine võrdub lahkumine, või mis? Mingi loogika siin nagu oleks ..."

Kogu postitust saab lugeda aadressil Kandela Õuna blogist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles