Otepääl avaneb viimane võimalus end tõestada

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kein Einaste (esiplaanil) ja Alvar Johannes Alev peavad Otepääl tõestama, et on väärt osalema tuleval nädalal algavatel maailmameistrivõistlustel.
Kein Einaste (esiplaanil) ja Alvar Johannes Alev peavad Otepääl tõestama, et on väärt osalema tuleval nädalal algavatel maailmameistrivõistlustel. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel Otepääl murdmaasuusatamise maailmakarikaetapil selgub Eesti koondis tuleval nädalal Soomes Lahtis algavateks maailmameistrivõistlusteks ja oma sõna loodavad sekka öelda Pärnumaa Jõulu klubi suusatajadki.

Möödunud nädalavahetusel toimusid samas Tehvandi spordikeskuse suusaradadel Eesti meistrivõistluste vabatehnikasprint ja klassikasõidud, millega ei jäänud rahule kumbki homme MK-etapil startiv Jõulu klubi sportlane, ei Kein Einaste ega Alvar Johannes Alev. Sprindis oli Alev seitsmes ja Einaste kümnes. 15 kilomeetri klassikadistantsil olid mehed vastavalt neljas ja 12.

“Arvan, et ajaloo kõige kehvemad tulemused Eesti meistrivõistlustel,” põrutas Einaste. “Aga eks see olnud jätk sellele, et tulin äsja Aasiast (Einaste osales Pyeongchangi MK-etapil, A. T.) ja oligi palju rohkem loota. Raske oli. Aga nüüd on olnud aega Otepääl värskust koguda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles