Noorkokk pakub presidendi külalistele isetehtud suupisteid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtu jaoks alustab Pärnumaa kutsehariduskeskuse koka eriala õpilane Kristiina Sireli ettevalmistusi uue nädala alguses. 24. veebruari ootab ta suure põnevusega.
Presidendi vastuvõtu jaoks alustab Pärnumaa kutsehariduskeskuse koka eriala õpilane Kristiina Sireli ettevalmistusi uue nädala alguses. 24. veebruari ootab ta suure põnevusega. Foto: Mailiis Ollino

Kui presidendi kantselei peakokk Taigo Lepik kutsus Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilase Kristiina Sireli Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtule suupisteid valmistama, oli neiu üllatusest tummaks löödud.

“Klassiõed arvasid üksmeelselt, et see on hea võimalus viia end mugavustsoonist välja ja teha midagi igapäevasest söögist sootuks teistsugust. Eks ole ju uhke olla vabariigi aastapäeva vastuvõtul üks peakokkadest ja pakkuda presidendi külalistele oma suupisteid,” ütleb 18aastane koka eriala õpilane Kristiina Sireli.

Aasta tähtsündmuse korraldustiimi ei kutsuta igaüht. Isegi peente restoranide chef de cuisine’idest pääsevad aasta tippürituse suupistelauda katma vähesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles