Vanemuine toob pärnakatele näha filmil põhineva ballett-draama

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pühapäeval näeb Endla Küünis Marika Aidla tantsulavastust "Klaver", mis põhineb Jane Campioni samanimelisel filmil ja selle põhjal kirjutatud raamatul.
Sel pühapäeval näeb Endla Küünis Marika Aidla tantsulavastust "Klaver", mis põhineb Jane Campioni samanimelisel filmil ja selle põhjal kirjutatud raamatul. Foto: Juri Sedorenko / vanemuine.ee

Tiheda mängukava tõttu sõidab Vanemuine Pärnusse hooaja kestel vaid kolm–neli korda. Pärnakad on sel hooajal juba näinud draamat "Öörändurid"  ja muusikalikontserti "Memory", järg on nüüd tantsu käes.

"Kolmežanriteatrina koostame külalisetendustegi kava selliselt, et seal oleks nii draamat, tantsu kui muusikat," selgitas teatri reklaamijuht Deivi Tupits.

Järgmisena näebki sel pühapäeval Endla Küünis Marika Aidla tantsulavastust "Klaver", mis põhineb Jane Campioni samanimelisel filmil ja selle põhjal kirjutatud raamatul. Nii film kui raamat on mõni aeg tagasi jõudnud meie kinopubliku ja lugejate ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles