Tarkvaraarendaja Proekspert avas Pärnus harukontori

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale Pärnu asuvad Proeksperdi kontorid Tallinnas, Tartus ja Kuressaares. Pildil ettevõtte kontor Tallinnas.
Peale Pärnu asuvad Proeksperdi kontorid Tallinnas, Tartus ja Kuressaares. Pildil ettevõtte kontor Tallinnas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Neli aastat tagasi äriettevõtete seas unistuste tööandja tiitli pälvinud tarkvaraarendaja Proekspert avas Pärnus aadressil Õhtu põik 3 harukontori, kus hakkab tööle viis tarkvaraspetsialisti. 

Mõtteviis, et kontoreid võib luua linnas, kus töötajad soovivad elada, on toonud ettevõttele uusi töötajaid. Eelmise aasta novembris alanud värbamiskampaania tulemusena liitus Pärnu harukontoriga kolm töötajat, Proeksperdi-siseselt soovis suvepealinnas tööle hakata kaks spetsialisti. 

Siiski soovib ettevõte värvata töötajaid veel. "Ootame nii Pärnusse kui ka teistesse kontoritesse uusi front-end`i, Java ja C/C++ tehnoloogia spetsialiste," lausus Proeksperdi värbamisspetsialist Grete Tammlo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles