Pärnakad tegid tuule alla täielikult kustunud Šiauliaile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskond võitis.
Pärnu meeskond võitis. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas laupäeval võrkpalli Balti ühisliigas Šiauliai Elga Master Idea SM Dubysa mehed 3:1.

Kui esimesed kaks geimi kulgesid äärmiselt tasavägiselt – Pärnu võitis esimese 25:20 ja kaotas teise 23:25 –, siis järgnes suvepealinna meeskonna purustustöö. Pärnakad võitsid kolmanda ja neljanda geimi harvanähtava ülekaaluga 25:8 ja 25:11.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel tegi mängus üksjagu vahetusi ja väljakule pääsesid pea kõik mehed. Resultatiivseim oli 16 punkti toonud Hindrek Pulk.

Täna võõrustab Pärnu meeskond koduses spordihallis Vilniuse tiimi.

Kui pärnakad täna võidavad, võivad nad taas tabelis teiseks tõusta. Nimelt kaotas Pärnust mängu rohkem pidanud Tallinna Selver laupäeval Rakverele. Täna läheb Selver vastamisi tabeli liidri Tartu Bigbankiga.

Balti liiga esikuuik: 1. Tartu Bigbank 62 punkti (21 mängust), 2. Tallinna Selver 53 (22), 3. Pärnu VK 52 (21), 4. Vilniuse Flamingo 45 (22), 5. Rakvere VK 41 (21), 6. Riia RTU/Robežsardze 32 (21).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles