Alev sõidab MMile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alvar Johannes Alev.
Alvar Johannes Alev. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Nädalavahetusel Otepääl murdmaasuusatamise maailmakarikaetapi järel selgus Eesti suusakoondis kolmapäeval Lahtis algavateks suusaalade maailmameistrivõistlusteks.

Jõulu suusaklubi liikmetest sai koondisekutse Alvar-Johannes Alev. Veel sõidavad Eesti suusaliidu andmeil Lahtisse murdmaasuusatajad Raido Ränkel, Marko Kilp, Karel Tammjärv, Aivar Rehemaa, Kristjan Koll, Algo Kärp, Andreas Veerpalu, Kaarel-Kasper Kõrge ja naistest Tatjana Mannima, Anette Veerpalu, Laura Alba ja Mariel Merlii Pulles.

Kahevõistluses esindavad Eestit Kristjan Ilves, Karl-August Tiirmaa, Han Hendrik Piho ja Kail Piho. Suusahüpete koondisse kuuluvad Kaarel Nurmsalu, Martti Nõmme ja Artti Aigro.

Otepääl MK-etapi laupäevasel sprindivõistlusel oli Alev eestlastest neljas, saades 87 lõpetanu seas 59. koha. Teine Jõulu klubi liige Kein Einaste sai 79. koha.

Pühapäevasel 15 kilomeetri klassikadistantsil oli Alev 65., Einaste starti ei tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles