Väitlusvõistluste võidud tulid Koidula kooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas võistkond koos õpetaja Siim Ruuli ja kohtunik Martin Küüsmaaga.
Võidukas võistkond koos õpetaja Siim Ruuli ja kohtunik Martin Küüsmaaga. Foto: Siim Ruul

Nädalavahetusel Tartus toimunud väitlemise Eesti meistrivõistluste teiselt etapilt tulid võidukalt koju Pärnu Koidula gümnaasiumi väitlejad võistkonnast C3PO: Uku-Laur Jagomägi (G3A), Rauno Kivimägi (G3A) ja Oskar Samuel Rebane (G2A). Individuaalarvestuses, kus oli üle 100 võistleja, pälvis parima kõneleja tiitli Oskar Samuel Rebane. Sütevaka tiim sai kolmanda koha.

Eesti meistrivõistluste teisel etapil väideldi kahel põneval teemal: "Riik peaks jõuliselt takistama gentrifikatsiooni" ja "Meediaväljaanded ei peaks avaldama äärmuslasi pilkavaid karikatuure".

Parim kõneleja Oskar Samuel Rebane (paremal) ja võistluse peakohtunik Martin Küüsmaa. Foto:
Parim kõneleja Oskar Samuel Rebane (paremal) ja võistluse peakohtunik Martin Küüsmaa. Foto: Foto: Siim Ruul

"Kui kellelegi jääb segaseks, mis on gentrifikatsioon või kuidas mõjutavad Donald Trumpi karikatuurid maailma, võite julgelt Oskarile, Ukule või Raunole kirjutada – nemad teavad!" kinnitas parimaid väitlejaid juhendav õpetaja Siim Ruul.

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi tertia klassi meeskond koosseisus Taavi Raudkivi, Karl-Enrik Kriis ja Aleksander Vunk saavutasid kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles