Rasmus Rändvee: Finaal tuleb metsik

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 teise poolfinaali salvestus.
Eesti laul 2017 teise poolfinaali salvestus. Foto: Erlend Štaub

Kihlveokontorid ei eksinud: pärnakas Rasmus Rändvee jõudis looga "This love" Eesti Laulu teisest poolfinaalist 4. märtsil Tallinna Saku Suurhalli lõppvõistlusele.

Laupäevane edu tuli Rändveele ootuspärasena, kuid ta oli valmis halvemakski. "Edasipääsuga on alati niimoodi, et ainult rumal oleks milleski täiesti kindel," lausus 2012. aastal saate "Eesti otsib superstaari" võitnud muusik. "Ma olen alati järginud enda tegemistes ela-hetkes-mentaliteeti. Samamoodi Eesti Laululgi: esinesin nii hästi, kui suutsin ja andsin laval endast parima. Olen siiralt tänulik, et see vahetus ja lihtsus meeldis televaatajatele, tänu kellele saan finaalis esineda."

Rändvee hindab kõrgelt lavapartnerite panust. "Jagasin lava Eesti nimekaimate artistidega, kellega musitseerimisest oskasin mõni aasta tagasi Pärnus vaikselt enda asja tehes vaid unistada," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles