Tahkuranna kandis tabati kaks šaakalit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusa jahipäeva tulemuseks oli kaks kütitud isaslooma. Jahil käinud tõdesid, et šaakalite arvukus on piirkonnas jätkuvalt kõrge, kuid rebaste arv see-eest on kahanemas.
Ilusa jahipäeva tulemuseks oli kaks kütitud isaslooma. Jahil käinud tõdesid, et šaakalite arvukus on piirkonnas jätkuvalt kõrge, kuid rebaste arv see-eest on kahanemas. Foto: Eero Nõmm

Kaunis ja päikseline laupäev möödus ligemale 30 kütile Tahkuranna vallas šaakaleid jahtides, tabati kaks loomapidajate nuhtlust, aga märgati kolme.

Pärnumaa jahimeeste liidu tegevjuht Eero Nõmm rääkis, et jäägrid kuulusid suures osas Tahkuranna jahiseltsi, aga naaberseltsidestki oli kohale tuldud. Kütiti kaks täiskasvanud 12–15kilost isaslooma.

“Keeruline on öelda, kui palju šaakaleid Pärnumaal liigub, aga ilmselt nende arvukus suureneb, eriti mereäärsetel aladel,” möönis Eero Nõmm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles