Motomehed kihutavad Pärnu jõejääl

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külgvankrite võidukihutamine jäärajal pakub pealtvaatajatele põnevat vaatemängu.
Külgvankrite võidukihutamine jäärajal pakub pealtvaatajatele põnevat vaatemängu. Foto: Pille Russi

Kodukandi tehnikaspordifännid saavad reedel nautida Pärnu jõel Kesklinna silla kõrval Eesti ja lähinaabrite motosportlaste võidukihutamisi jäärajasõidu Eesti meistri- ja karikavõistluste teisel etapil.

Võistluse direktori Jüri Makarovi sõnade kohaselt selgitatakse keskpäeval algaval üritusel paremus kaheksas masinaklassis. Noored võistlevad 65 ccm ja juuniorid 85 ccm tsiklitel. Täiskasvanud jahivad meistrivõistluste punkte Quadraceri, ATV, külgvankrite, MXA-, MX Open jääpiigi ja MX hobi klassis.

"Kuigi jää on ligikaudu 30 sentimeetri paksune, soovitan pealtvaatajatel jõele mitte tulla, väga mõnus on sõite jälgida nii kaldalt kui sillalt," rääkis Makarov. "Märgime jõejääle 1,5 kilomeetri pikkuse ringi ja igale masinaklassile korraldame kaks võistlussõitu."

Pärnumaa tuntud motosportlastest tulevad starti jäärajasõidu esimesel etapil Kullamaal poodiumi kõrgeima koha hõivanud Joosep Pärn (nr 12) ja Genry Arras (nr 707), samuti Kevin Saar (nr 311), Jüri Makarov (nr 380), Eiki Kunder (nr 94), Taisto Loopere (nr 84), Ain Randmaa (nr 79), Jarmo Lehiste (nr 556), Johanna Saareke (nr 330), Asko Lindre (nr 32), Urmo Limm (235), Gert Kase (nr 153), Aivo Rabbi (nr 15), Ivar Pärnik (nr 140), Jörgen-Matthias Talviku (nr 799), Mattias Graumann (nr 75) ja Ken-Marti Koger (nr 48). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles