Kabli külaselts kinkis koolile mitmenäolise mere

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli külaseltsi juhatuse liige Malle Alunurm kinkis loomekonkursil "Meri" osalenutele vastvalminud raamatu "Mitmenäoline meri", milles on õpilasautorite tööd.
Kabli külaseltsi juhatuse liige Malle Alunurm kinkis loomekonkursil "Meri" osalenutele vastvalminud raamatu "Mitmenäoline meri", milles on õpilasautorite tööd. Foto: Mailiis Ollino

Kabli külaselts pani merekultuuriaastale väärilise punkti ning alustas laste- ja noorteaastat väärilise ja aegumatu raamatuga "Mitmenäoline meri", milles on Häädemeeste keskkooli õpilaste 96 mereteemalist joonistust, luuletust, jutukest.

Veel trükilõhnalised kauni kujundusega raamatud valmisid vabariigi 99. aastapäevaks ja MTÜ Kabli Külaselts üllatas kolmapäevasel aktusel kingitusega Häädemeeste keskkooli peret, noori autoreid ja nende juhendajad-õpetajaid.

"Korraldsime merekultuuriaastal lastele loomevõistluse teemal "Meri"  ja nende tööd panime välja Kabli külapäeval seltsimajja, raamatusse panime kõigi tööd, lisasime siitkandi vanasõnu ja kõnekäände ning Pärnu trükikoda Hansaprint tegi suurepärase kujunduse," selgitas  Kabli külaseltsi liige Malle Alunurm, kes ka raamatud koolis üle andis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles