Talimängud tõid põnevust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu 37. korda toimunud Pärnumaa talimängude populaarsemateks aladeks kujunesid mälumäng, bowling ja suusatamine.
Tänavu 37. korda toimunud Pärnumaa talimängude populaarsemateks aladeks kujunesid mälumäng, bowling ja suusatamine. Foto: Urmas Luik, Andres Haabu / Postimees

Äsja lõppenud 37. Pärnumaa talimängud võitis Saarde vald ja lõppjärjestus kujunes üheks aegade tasavägiseimaks.

Detsembri keskpaigast eelmise nädalani kestnud talimängudel osales 17 omavalitsuse esindajat 12 alal. Saarde noppis ainsana võidu viiel alal: sisesõudmises, koroonas, mälumängus, males ja meeste korvpallis.

“Võib öelda, et hoolimata kõigest õnnestusid tänavused talimängud,” konstateeris Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson. “Tänavu õnnestus meil korraldada kõik kavas olnud 12 ala. Mullu pidime ilma tõttu ära jätma jääkeegli Jõulumäel. Kohalikest omavalitsustest ei võtnud tänavu talimängudest osa vaid Varbla ja Kihnu vald. Kihnu on varem küll aktiivne olnud, aga sedapuhku valisid nad suvemängud. Varbla käib pigem piirkondlikel rannamängudel.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles