Ela kaasa Eesti Vabariigi 99. aastapäeva pidulikule vastuvõtule Pärnu kontserdimajas

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimajas toimuva Eesti Vabariigi 99. aastapäeva pidulikule vastuvõtule saab kaasa elada Pärnu Postimehe vahendusel.
Pärnu kontserdimajas toimuva Eesti Vabariigi 99. aastapäeva pidulikule vastuvõtule saab kaasa elada Pärnu Postimehe vahendusel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

23. veebruaril kell 18 toimub kontserdimajas Pärnu linnapea, maavanema ja POLi juhatuse esimehe Eesti Vabariigi 99. aastapäeva pidulik vastuvõtt, kus antakse üle Pärnumaa ja Pärnu linna vapimärgid.

Pidulikule üritusele saab kaasa elada Pärnu Postimehe digilehe vahendusel. Toome teieni meeleolukad videointervjuud pidulistega, paneme vaatamiseks välja ohtralt pildigaleriisid ja jagame muljeid otseblogi vahendusel.

Aasta tähtsaima kontsertaktuse kõrval kajastame Pärnu ja Pärnumaa pidupäevasündmusi jooksvalt nii 23. kui 24. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles