Nurmeveski silda toetab juba üks jõesammas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Nurmeveski silla ehitus edeneb silmanähtavalt, betoneeritud on silla telje kolmas jõesammas, mis jõudis esimesena vajaliku kõrguseni. Sammaste ehitus jätkub ja need peaksid valmima märtsis.

Rajatavat silda hakkab toetama viis sammast, neist kummaski otsas kaldasammas ja keskel kolm jõesammast, millest esimene on valmis. Sambaid loetakse piki tee kulgemissuunda: kõnealune tee algab Tallinnast ja nii võibki öelda, et esimesena lõppkõrguseni ehitatud sammas on kolmas.

Maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt rääkis, et silla terastalad valmistatakse tehases ja nende montaažitööd on planeeritud kevadesse, aprilli-maisse. Seejärel saavad sillaehitajad alustada avaehituse töödega. Eeltööd edenevad, esimene maapinnast kõrgem osa uuest sillast ehk sammas number kolm on möödasõitjatele näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles