Noor õpetaja läks kooli maailma päästma

Annika Kuusik
, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kui otse ei lähe, jõuad lõpuks ringiga ikka tagasi,” kommenteerib Talvi, kuna ettevõtluse ja projektijuhtimise kõrval kaalus ta ka õpetajaks õppimist.
“Kui otse ei lähe, jõuad lõpuks ringiga ikka tagasi,” kommenteerib Talvi, kuna ettevõtluse ja projektijuhtimise kõrval kaalus ta ka õpetajaks õppimist. Foto: Ardi Truija

"Ma siiralt usun sellesse, et kool on õppimise koht, kus ei pea materjali pähe tuupima, vaid oluline on aru saada ja omandada neid asju, mida tulevikus enda hüvanguks rakendada saad," räägib Noored Kooli programmi raames Pärnu Ülejõe põhikoolis matemaatikat õpetav 27aastane Talvi Kaja.

Olete nüüdseks õpetanud matemaatikat poolteist aastat. Kas võite juba öelda, et teate, mida teete?

Kui oleksin kõik vanusegrupid läbi teinud, võiksin seda väita. Olen siiamaani õpetanud ainult 7., 8. ja 9. klassi. Kui ma nüüd jään siia pikemaks, teen ülejäänud ka ära. Alles siis võin öelda, et tean algusest lõpuni vähemalt põhikooliosa. Lihtsam on aga küll: tundide ettevalmistamiseks kulub vähem aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles