Hooldaja tööd peaks Eestis rohkem väärtustama

Annika Kuusik
, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem kartis Anne-Ly teise riiki kolimise puhul, kuidas toona kaheksa-aastane poeg Kren-Kasper võõras ühiskonnas kohaneb. Õnneks läks see kiiresti.
Kõige rohkem kartis Anne-Ly teise riiki kolimise puhul, kuidas toona kaheksa-aastane poeg Kren-Kasper võõras ühiskonnas kohaneb. Õnneks läks see kiiresti. Foto: Erakogu

Pärnust pärit Anne-Ly Tinkus on Suurbritannias elanud ja töötanud kaks ja pool aastat. Otsus võõrsile kolida ja mujal riigis tööle asuda sündis, kuna tütar elas perega Inglismaal. “Kodu on seal, kus on pere,” leiab ta.

Otsuse langetamine tuli seda lihtsamalt, et juhiametist – Anne-Ly töötas aastaid Estonia Medical SPA meditsiiniteenistuse juhina – oli küllalt saanud ja side brittidega olemas tänu inglasest elukaaslaselegi.

Õe haridusega Anne-Ly tunnistab, et see amet on talle palju südamelähedasem kui juhtimine. Nüüd aga on ta Inglismaal õendus-hooldekodus asejuhataja ja kliiniline juht. Tegelikult soovis ta võõrsilgi töötada õena, et jääks rohkem aega perele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles