Audru vald kaasas ministri vapimärkide jagamisele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne aktust asetas vallavanem Siim Suursild koos kodutütarde ja noorkotkastega pärja Audru kalmistule vabadussõja mälestussamba juurde.
Enne aktust asetas vallavanem Siim Suursild koos kodutütarde ja noorkotkastega pärja Audru kalmistule vabadussõja mälestussamba juurde. Foto: Maris Moorits

Audru rahvas tähistas vabariigi sünnipäeva Audru vallamajas, kus anti üle valla vapimärgid, tänati tänukirjaga tublisid tegijaid, esinesid vallanoored ja külla oli kutsutud kaitseminister Margus Tsahkna.

Vallavolikogu aseesimees pani vapimärgid rinda kolmele vapimärgikavalerile: viimased Audru valla vapimärgid said praegune Audru vallavolikogu esimees Jaanus Põldmaa, turismitalu edendaja Ly Oja ja aktiivne kogukonna liige Ervin Hansalu.

Esinesid Audru lasteaia folklooriringi lapsed. Elevust tekitas spetsiaalselt aktuseks kokku tulnud meesansambel, kuhu kuulusid kohaliku vallavolikogu ja vallavalitsuse liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles