Eilsel president Kersti Kaljulaidi vabariigi aastapäeva vastuvõtul valmistas ülejäänud kokkade seas pidulistele hõrgutisi Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilane Kristiina Sireli.
Vaata, milliseid suupisteid valmistas presidendi vastuvõtul noor pärnumaalane
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18aastane Tõstamaalt pärit kokaõpilane valmistas koos abilistega pidulistele Pärnu lahe kala salatit peedinäkileival karulaugumajoneesiga, mahedat lamba maksapasteeti karaskil punasesõstraželeega ja rostbiifi kohalikust lihaveisest.
Vaata pildigaleriist, milliseid suupisteid aasta noorkokk ja tema kolleegid presidendi vastuvõtul valmistasid!